Kalatehnoloogia

 

 

Kala omaduste, kaasaegse tehnoloogia parem tundmine ja praktiline rakendamine annab lisandväärtusega, kvaliteetsema ja konkurentsivõimelisema toote.

Oleme Teile kaasaegse kalakäitlemise teejuhiks järgnevates valdkondades!

  • Kalaliha ja selle bioloogiline eripära

  • Forelli/lõhe ja nende toodete sensoorne analüüs ja säilivusaja hindamine

  • Kilu/räime sensoorne analüüs ja säilivusaja hindamine

  • Teiste kalaliikide ja nende toodete sensoorne analüüs ja säilivusaja hindamine

  • Töötlemine

  • Eeltöötlemine

  • Soolatud tooted

  • Kulinaariatooted ja suitsutamine

  • Kuumtöötlemine - keetmine, praadimine

  • Toodetele vormi andmine: tükeldamine, fileerimine, stantsimine,

  • kuterdamine, hunt-hakklihamasin, tempelseadmed

  • Jahutamine ja külmutamine, temperatuurid, reziimid, seadmed, nõuded

  • Pakendamine, tehnoloogiad, levinumad pakketüübid, MAP, vaakum

  • Hea tootmistava

  • Tehnoloogiliste skeemide, toote koostise ja toiteväärtuse ningspetsifikatsioonide koostamine

  • Toodete säilivusaja analüüs

  • Uute toodete väljatöötamine