Olen toiduainetööstuse, arenduse, projektijuhtimise ja toiduteaduse valdkonnas töötanud paljudel erinevatel võtmepositsioonidel üle 10 aasta. Senine mitmekülgne töökogemus on andnud mulle tervikpildi, mille kaudu on võimalik anda lisandväärtust juba olemasolevatele toodetele kui ka leida uusi tooteideid, tarbijaid, kliente ning võimalusi turul.

Toiduainetehnoloogia ja tootearenduse bakalaureuse ja magistri kraadi omandasin Tallinna Tehnikaülikoolis. Paralleelselt õpingutega juhtisin Paljassaare Kalatööstuses tootearenduse meeskonda, kellega koos töötasime välja kaks aastat järjest Eesti Parima Toiduaine (Grilllõhe, 2003; Paneeritud fileepala brokoli ja juustukastmega, 2004; www.toiduliit.ee).

Mitmekülgsemate teadmiste ja oskuste omandamiseks siirdusin edasi toiduteaduse valdkonda (Toiduainete Instituut, TTÜ; TFTAK), kus tegutsesin projektijuht-teadurina paljude erinevate toidutehnoloogia ja arenduse projektidega. 2012. aastal kaitsesin Tallinna Tehnikaülikoolis doktorikraadi väitekirjaga “Vürtsikilu valmimine, sensoorsete omaduste kujunemine ja kvaliteediindikaatorid”.

Tööde, uuringute ja projektide rahastamiseks olen kaasanud nii riiklikke kui ka Euroopa Liidu erinevaid finantseerimisallikaid (EAS, PRIA, Interreg) ning koostööd on tehtud nii Eesti kui ka välismaiste tööstuse ja arenduse ettevõtetega.